onsdag

Tänkte berätta lite om hur min vecka har sett ut

Måndag: Andreas var iväg och hjälper Oskar med bilen så jag var hemma med Elza men Felicia var förbi en sväng och gjorde mig sällskap. På kvällen var Andreas iväg igen för att hämta en bil så jag gick till Oskar och grannarna ett tag vid sju tiden kom Victor med Nova som skulle stanna hos oss över natten så jag och Nova natta Elza och kröp sedan ner i soffan för att mysa framför Pippi. Men även hon blev trött så jag natta henne. 

Tisdag: vi vaknade vid sju tiden för då ville Nova upp och leka med de var bara bra för så kom vi upp tidigt så vi hann med lite affärer innan de var dags för sjukhuset då de var Elzas halv års kontroll med njurbäcket. Träffade deras mormor och morfar alltså min mor och far för att äta på max. Nova blev hämtad av min syster på kvällen och jag o Andreas myste bara hemma och somnade väldigt tidigt. 


Onsdag: idag vaknade vi ganska sent jag tror Elzas blev helt slut efter ha varit tillsammans med kusin för igår sov hon nästan ingenting när nova var med. 
Men iallafall efter en stund kom lotta och Oskar hit för att lämna av lite kartonger vet inte om jag skrivit det förut men om en vecka blir vi grannar!! 

Jag och Andreas gjorde i ordning oss och Elza för att sedan åka in till Söderköping och handla mat och lite små saker blev även en gunga till lill hjärtat. 

När vi kom hem tog vi en kaffe med Oskar och gunga Elza innan vi började städa här hemma. Oskar kom tillbaka hit och umgicks under tiden vi städade. 
Nu på kvällen har vi ätit gott och myser framför tvn! 
Korvstroganoff var gott tycker Elza 
Nya "lek strumpor" som de är elefanter på. 

Idag kom Elzas vinter overall hem! Beställde den redan nu för att jag blev kär i den och rädd att den skulle ta slut!