Onsdag

Hejsan! 


Den här veckan har jag jobbat tre dagar och har två jobbpass kvar så den här veckan är väldigt annorlunda hur mina veckor annars ser ut och det är både positivt och negativt. Barnen är hemma hos farmor och farfar när vi jobbar och denna vecka blev det även två nätter hemma hos dem. Det är tufft men någon gång måste jag vänja mig att vara iväg så här mycket i från dem, det jobbigaste är när vi ska gå och lägga oss för då kollar alltid jag och Andreas till dem och jag måste alltid se ett andetag eller rörelse från dem för att bli lugn så jag kan koppla av. 
Och den delen är så himla jobbig att vara ifrån! 
Men dem trivs hur bra som helst hemma hos farmor och farfar.
Jag trivs på jobbet så jag är glad att jag ändå tar chansen till att arbeta när jag har den möjligheten! 


Idag gick jag ett pass mellan 7-12 efter det kom tjejerna hem och då åkte vi ner till viken för att lämna ett papper till bemmaningen blev även en pratstund med Sara innan vi lämna vika. 
Hemma lekte ja me tjejerna och städade i ordningen. Vid halv sex när Andreas kommit hem så styrde vi bilen till Söderköping för att storhandla. Kom hem runt halv 8 så tjejerna la sig direkt och då la vi i färg i mitt hår så nu slipper jag ha massvis me olika färgnyanser 😅
Resten av kvällen har det bara varit mys men nu är det dags att krypa ner i sängen bredvid polly som väntar på mig. 

Godnatt 🌸