Min helg!

Fredag 

Hände det inte så mycket vi var ju iväg en sväng till Jimmy och Camilla men sen resten av eftermiddagen/kvällen blev det god mat och bus med Elza. Och när hon hade somnat blev det soffmys med älsklingen. 


Lördag 

På förmiddagen lekte vi och sjöng till musik, runt två tiden åkte vi ut till svärföräldrarna för att Andreas skulle fixa vår bil och dem bjöd på mat så vi fick god mat och kladdkaka till efterrätt! 

Kom väl hem därifrån vid 8 och då skulle jag stanna på macken för att handla lite små grejer men den var stängd så vi fick åka ner till Gusum och handla där så det blev en liten omväg innan vi var hemma och då blev det bara soffmys innan jag gick och la mig. 

Söndag 

Började jobba vid 07:00 idag men dagen gick fort blev dock väldigt trött sista timmen när vi kollade på film så hade svårt att hålla ögonen öppna. 

Vid två slutade jag och då åkte Andreas jag och elza till Söderköping för att äta mat på campino och kolla runt på dollar store, Elzas farmor kom även in på dollar och gjorde oss sällskap en stund, kan säga att Lill skruttan blev väldigt glad när farmor dök upp helt plötsligt inne i affären ;) 

När vi var klara där så styrde vi bilen hem och jag plockade ihop tvätt och började tvätta under tiden nattade Andreas elza för en eftermiddags sovstund och det blev det för oss med. Väldigt jobbigt för innan jag somna var jag ändå ganska pigg men nu efter att Elza väckte oss så är jag helt slut och skulle vilja sova för natten... 

Men ikväll behöver jag plugga och mysa med min underbara sambo ❤️ 



Elza på hennes ett års kalas ❤️