2 dagar kvar

Efter tolv slaget blev de två dagar kvar tills vår bebis är beräknad! 


Min helg har varit väldigt bra och väldigt mysig, i fredags var båda trötta så vi myste framför en film innan vi gick och la oss. 
Igår på alla hjärtans dag kom först svärmor förbi en sväng innan vi styrde bilen in mot sörping för att äta Kina mat men de var fullt så de fick bli pizza! Vi passa på att handla lite och träffa mamma & Roger. 

När vi kom hem var vi båda lite halv sega så vi la oss i sängen, vid sex tiden börja värkarna som nu har pågått i 31 timmar fram och tillbaka. Oregelbundna till regelbundna och tillbaka till oregelbundna  Kan säga att jag är jävligt slut i kroppen nu! 
Ringde in till förlossningen i natt då de var 5 min mellan värkarna men dem tyckte de var bättre jag stanna hemma så länge jag kan, men idag söndag har dem kommit med ganska långt avstånd så vi kunde åka iväg en stund till Svärföräldrana fika och prata men vi tog även en promenad bort till daniel för att snacka lite skit me honom. När vi kom  hem fick vi besök av Jimmy och camilla trevligt trevligt!
Resten av kvällen spenderades i soffan me min älskling och vetekudden, nu ligger jag i sängen me värkar som kommer var tioende minut me de känns som de ökat lite i styrka så de kanske är pågång nu! Hoppas verkligen de annars känns de jävligt meningslöst att haft de så här över 30 timmar :( 

Kanske sista inlägget som gravid annars lär se komma flera gnäll inlägg hehe